Wil jij je graag aanmelden voor het instroom-, talent-, topsport- of zwemprogramma van de RTC Hollandse Delta? Download hieronder het formulier voor het programma dat jij wilt volgen en stuur dit op naar info@rtc-hd.nl

 

Clinics

Ben jij een jong en nog een beginnend talent en wil je graag extra trainen naast je clubtrainingen? Schrijf je dan in voor onze clinics van de RTC Hollandse Delta via info@rtc-hd.nl.

Topprogramma

Dit intensieve trainingsprogramma is geschikt voor ge√Įdentificeerde (top)talenten met een hoog spel- en zwemniveau en fysieke en mentale competenties. Het Topprogramma is daarmee een belangrijke schakel in de ontwikkeling van (top)talenten met sportieve ambities. Het programma is altijd een aanvulling op het eigen clubprogramma en uitermate geschikt voor sporters die opgenomen zijn in Jong Oranje. Klik hier om het inschrijf- en incassoformulier te downloaden.

Talentprogramma

Ben jij een talentvolle sporter met een goede basis en de juiste motivatie en inzet? Dan is het talentprogramma echt iets voor jou! Download hier het inschrijf en incassoformulier en groei nog verder door op waterpolo gebied bij onze RTC.