Tarieven

Meer informatie over de prijzen voor deelname aan de programma’s vind u hier.

Eigen bijdragen p.p. seizoen 2023 – 2024

Clinics                                                           Gratis

RTC Talentprogramma                                  € 430,- per seizoen*

RTC Topprogramma                                      € 660,- per seizoen

 

* In het eerste jaar van deelname aan het Talentprogramma geldt bij een trainingsfrequentie van 1 per week het verlaagde tarief van € 330,00 per seizoen.

RTC 31
RTC overeenkomst
RTC 16
RTC 4
RTC 22

Voorwaarden

  • De Algemene Voorwaarden 2023-2024 zijn van toepassing op deelname aan de programma’s van het RTC-HD.
  • De eigen bijdrage voor de trainingen en faciliteiten is seizoensgebonden (1 september 2023 – 30 juni 2024.
  • Betaling middels automatische incasso in 4 termijnen (± sept, nov, jan en mrt) of ineens vooraf (geen korting)
  • De kosten voor het RTC Talentprogramma zijn incl. landtrainingen en workshops voor ouders en/of sporters (leerlijnen voeding, lifestyle en/of prestatiegedrag).
  • De kosten voor het RTC Topprogramma zijn incl. krachttrainingen, workshops voor ouders en/of sporters en specifieke, individuele begeleiding voor de sporters (leerlijnen voeding, lifestyle en/of prestatiegedrag)
  • Niettemin kunnen zich omstandigheden voordoen waarvoor een extra eigen bijdrage zal worden gevraagd voor specifieke activiteiten. Eventuele extra kosten zullen dan eerst worden gecommuniceerd.
  • De kosten voor (sport)fysiotherapie, sportkeuringen en voedingsbegeleiding worden vaak (deels) vergoed door een (aanvullende) ziektekostenverzekering. Raadpleeg daarom uw polisvoorwaarden of dit van toepassing is.

NL Talenten Fonds NL Talenten Fonds Talenten werken keihard om de top te bereiken. Hierbij kan een financiële bijdrage het verschil maken. Het NL Talenten Fonds draagt bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

Er zijn verschillende voorwaarde waaraan je moet voldoen om een beroep te kunnen doen op het NL Talenten Fonds. Via de website van het NL Talenten Fonds kun je kijken of je aan de eisen voldoet en indien gewenst een aanvraag doen. Ook voor vragen zijn ze bereikbaar en kunnen ze je verder op weg helpen. Ben je benieuwd of je een beroep kan doen op het Fonds check dan snel hun website door hier te klikken.