Tarieven

Meer informatie over de prijzen voor de verschillende programma’s vind u hier.

Eigen bijdragen seizoen 2021 – 2022

Clinics                                                           n.n.t.b.

Talentprogramma waterpolo                         2 combitrainingen (water/land) per week       € 430,- per seizoen

Topprogramma waterpolo                             4 trainingen per week                                    € 560,- per seizoen*

                                                                     6 trainingen per week                                    € 660,- per seizoen

 

*   Alleen mogelijk in de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs

RTC 31
RTC overeenkomst
RTC 16
RTC 4
RTC 22

NL Talenten Fonds Talenten werken keihard om de top te bereiken. Hierbij kan een financiële bijdrage het verschil maken. Het NL Talenten Fonds draagt bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

Er zijn verschillende voorwaarde waaraan je moet voldoen om een beroep te kunnen doen op het NL Talenten Fonds. Via de website van het NL Talenten Fonds kun je kijken of je aan de eisen voldoet en indien gewenst een aanvraag doen. Ook voor vragen zijn ze bereikbaar en kunnen ze je verder op weg helpen. Ben je benieuwd of je een beroep kan doen op het Fonds check dan snel hun website door hier te klikken.

Voorwaarden

  • De Algemene Voorwaarden 2020-2021 zijn van toepassing op deelname aan de programma’s van het RTC-HD.
  • Betaling middels incasso in 4 termijnen of ineens vooraf.
  • De eigen bijdrage voor de trainingen en faciliteiten is seizoensgebonden (1 september 2022 – 30 juni 2023) en wordt in 3 termijnen middels een automatische incasso geïnd in november 2022, januari en maart 2023.
  • De kosten voor het Instroomprogramma Waterpolo zijn incl. landtraining.
  • De kosten voor het Talentprogramma Waterpolo zijn incl. landtrainingen en algemene workshops voor ouders en/of sporters (leerlijnen voeding, lifestyle en prestatiegedrag).
  • De kosten voor het Topprogramma Waterpolo zijn incl. landtrainingen, algemene workshops voor ouders en/of sporters en specifieke begeleiding voor de sporters (leerlijnen voeding, lifestyle en prestatiegedrag)
  • Eventueel afsluiten van een abonnement WinnerCam (t.b.v. video-analyse) ad € 60 per jaar zijn voor eigen rekening.
  • Niettemin kunnen zich omstandigheden voordoen waarvoor een extra eigen bijdrage zal worden gevraagd voor specifieke activiteiten. Eventuele extra kosten zullen dan eerst met betrokkenen worden gecommuniceerd.
  • De kosten voor (sport)fysiotherapie, sportkeuringen en voedingsbegeleiding worden vaak (deels) vergoed door een (aanvullende) ziektekostenverzekering. Raadpleeg daarom uw polisvoorwaarden of dit van toepassing is.