Het instroomprogramma

Kom jij uit het jaar 2008 of 2009, dan is dit programma

speciaal voor jou

RTC-Instroomprogramma De stichting RTC Hollandse Delta organiseert ook in het seizoen 2020-2021 een RTC-Instroomprogramma voor de enthousiaste en ambitieuze waterpolojeugd als voorbereiding op mogelijke deelname aan het RTC-talent- of RTC-topprogramma in het daaropvolgende seizoen (2021-2022).

Sporters geboren in 2008 of 2009 kunnen vanaf woensdag 7 oktober 2020 wekelijks trainen in het zwembad van de Sportboulevard op woensdagmiddag van 14.45 tot 17.00 uur o.l.v. onze (Ass.) Talenttrainer(s). De eerste 2 trainingen zijn proeftrainingen, waarbij ons technisch kader een inschatting maakt of het aanvangsniveau voldoende is. Inschrijven kan t/m 1 januari 2021 a.s. en het trainingsseizoen duurt tot eind mei 2021. Tijdens de vakanties wordt er niet getraind.

Het RTC-instroomprogramma is bedoeld om extra te trainen, maar geldt vooral als de voorbereiding op mogelijke deelname aan ons RTC-talent- of RTC-topprogramma.

Deze informatie is gericht aan jeugdleden van clubs in de KNZB Regio West-Zuid. Aanmelden kan zowel door de club als op individuele titel. In het laatste geval zullen wij de club informeren. Het inschrijfformulier is te vinden onder het blok “inschrijfformulieren”.

Elke training begint met een watertraining van 1 uur en 15 minuten, waarbij technische en coördinatieve facetten van zwemmen en waterpolo extra aandacht krijgen. Daarna verplaatsen wij ons naar het Performance Center en volgt nog een landtraining van 45 minuten gericht op coördinatie- en stabiliteit.

Ook clubtrainers zijn van harte welkom om een of meerdere trainingen bij te wonen. Voor deelname aan het Instroomprogramma wordt een eigen bijdrage van € 185 per deelnemer gevraagd; de eerste 2 proeftrainingen zijn gratis. Er is plaats voor ± 16 deelnemers.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Het mailadres voor vragen en opgave van de sporters is info@rtc-hd.nl. Het inschrijfformulier dient digitaal ingevuld te worden. Na de 2 proeftrainingen dient tevens een incasso-formulier te worden ingevuld, waarbij de eigen bijdrage in 2 termijnen zal worden geïnd.